Professionel lejerrådgivning

Skal i flytte fra jeres erhvervslokaler eller er tiden inde til at reevaluere jeres lejeaftale?

Rådgivning for store som små

Søger I lejerrådgivning i forbindelse med en gennemgang af jeres nuværende lejekontrakt eller et nyt lejemål for jeres virksomhed?

Hos Stalwart & Partners tilbyder vi professionel lejerrådgivning og kan både forhandle eksisterende lejeaftale, ny lejeaftale eller sikre de bedste fraflytningsvilkår.

Vi har mange års erfaring med rådgivning indenfor ejendomsbranchen, hvor vi har ydet rådgivning for både danske og internationale virksomheder, store som små.

Du betaler kun når en lejeaftale er underskrevet – no cure no pay

Få de bedste fraflytningsbetingelser og reducer virksomhedens fraflytningsomkostninger

Hjælp til lejere med lejerrådgivning

Er der brug for et eksternt blik på, hvordan I finder de bedste lokaler til jeres erhverv, fra en advokat, som har styr på regler og forhold, så lad Stalwart & Partner være din hjælp. Vi tilbyder lejerrådgivning fra start til slut.

Vi ved, at to sager sjældent er ens, og derfor skræddersyr vi altid den enkelte lejerrådgivning, så det giver mening for jeres situation.

Lad os hjælpe med den eksisterende lejeaftale eller med forholdene, inden der flyttes ind i de nye lokaler. Få også hjælp til lejere af erhverv og byggerier, som I ikke selv før har stiftet bekendtskab med. 

Din erfarne rådgiver og advokat

Vi kan både hjælpe med at se over, gennemgå og analysere aftaler, såvel som rapporter af både indflytnings- og fraflytningspapirer, men også lave vurderinger af lejevilkårene, hvis disse ikke står klare for dig, som lejer.

Hos Stalwart & Partner har vi den rette viden inden for markedet, vi kan tilbyde vores ekspertise til alle typer af erhverv, og vi har den nødvendige know-how til at kunne give dig reel og vidensbaseret lejerrådgivning til dit lejemål.

Skal vi hjælpe dig med dine forhold? Kontakt os gerne i dag, og hør mere om dine muligheder og få lejerrådgivning.

Lejerrådgivning til udformning af aftaler

Står I skulle til at flytte lokaler, så er det vigtigt at have vilkårene for fraflytningen på plads. Vi hjælper gerne med at se over de eksisterende forhold, men kan også assistere ved og stå for udarbejdelse af fraflytningsaftaler for lejemålet.

Vores rådgivning består således ikke kun i aftale inden lejemålet tilflyttes, men også når vilkårene og forholdene skal gennemgås.

Skal der laves forhandlinger med udlejer, i forhold til de eksisterende aftaler og vilkår, bistår vi også med lejerrådgivning hertil, samt eksekvering.

Fordele ved lejerrådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt I bør søge hjælp til jeres lejevilkår, så vil vi her give dig et overblik over de fordele, der ligger i at få lejerrådgivning omkring forskellige anliggender. Fordelene dækker nemlig over:

  • Vi har markedsindsigt og know-how på området
  • Vi kan udarbejde materialer til afdækning af dine vilkår
  • Vi sørger for besparelser på omkostninger
  • Vi kan skræddersy vores rådgivning efter netop dine behov

Derudover kan det være en fordel at have en advokat eller rådgiver til at hjælpe med at tale sagen, da udlejer ofte kan være en tung dansepartner. Vi hjælper med lejerrådgivning, både når situationen synes klemt, men også når I gerne vil være på den sikre side.

Lad os være din lejerrådgiver

Hos Stalwart & Partner baserer vi al vores viden på erfaring og kendskab til markedet. Derfor kan du også være sikker på at få hjælp, som lejer, til både rettigheder, udarbejdelse af rapporter, aftaler og mere, samt få lejerrådgivning i, hvordan du bedst håndterer situationen.

Lad os være din lejerrådgiver, når du skal have lavet en god, gennemsigtig aftale med udlejer, og lad os være din advokat, når der skal forhandles om særlige forhold.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Tag kontakt til os allerede i dag for en uforpligtende dialog og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at finde de rigtige rammer.

Ring til Henrik Christophersen på Tel. (+45) 29 32 31 03 for at høre mere eller send en besked.

FAQ

Hvordan fungerer lejerrådgivning?

Lejerrådgivning hos os fungerer som en tjeneste, der tilbydes til lejere og normalt omfatter rådgivning, vejledning og hjælp i forbindelse med lejerelaterede spørgsmål eller problemer. Dette kan omfatte spørgsmål vedrørende lejekontrakter, rettigheder og pligter som lejer, forståelse af lejelovgivning og hjælp til at løse konflikter med udlejere. 

Hvad er fordelene ved lejerrådgivning?

Der er mange fordele ved professionel rådgivning, herunder rettigheds forståelse, konfliktløsning, forståelse for lejekontrakter, juridisk støtte og uafhængig rådgivning. 

Hvordan fungerer et samarbejde med Stalwart?

Hos Stalwart & Partner bygger vi vores ekspertise på omfattende erfaring og dybdegående kendskab til markedet. Derfor kan du trygt regne med vores hjælp som lejer, hvad enten det drejer sig om rettigheder, udarbejdelse af rapporter, kontrakter og mere, samt få professionel rådgivning i, hvordan du bedst håndterer diverse situationer.

Udformer Stalwart aftaler ved fraflytning af lejemål?

Ja, vi står til rådighed for at gennemgå de nuværende forhold og kan ligeledes bistå med udarbejdelse af aftaler ved fraflytning af lejemål.